HAMACHI YX 250 ENDURO

15359
115.005 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 15359
Brand: Hamachi
Модел:
YX - 250 - Enduro
Тип мотор: 
Едноцилиндричен, 166FMM, 223cc - 4T - 14 КС
Ладење:
 Воздушно се лади
Стартер: 
електричен
Отвор x Удар:
 70 mm x 65 mm
Палење:
CDI
Сооднос на компресија:
9,2:1
Расчистување од земја:
 250 mm
Должина / Ширина / Висина:
 2.200 mm x 770 mm x 1.160 mm
Основа на тркала:
1.450 mm
Свеќичка: 
 D8RTC
Предни / задни гуми:
3,00-21 / 4,60-18
Предни / задни сопирачки:
 диск / диск
Зачувајте го овој производ за подоцна