HAMACHI XO 300

16238
122.385 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 16238
Brand: Garelli
Модел:
 Garelli XO 300
Тип на мотор: 
175mn - 3A, 300cc – 4 тактен . 16,5 Kw
Ладење:
Течно
Стартер: 
електричен, CVT
Палење:
 ECU
Отвор x Удар:
 75 mm x 67 mm
Пренос:
Појас
Предна суспензија: 
Телескопска вилушка
Задна суспензија: 
пролетен амортизер
Предни / задни сопирачки:
 диск / диск
Должина / Ширина / Висина: 
2.097 mm x 711 mm x 1.244 mm
Тежина:
139 кг
Предни / задни гуми:
100/80-16 / 130/70-16
Режим на работа на предна / задна сопирачка:
Рака / Рака
Меѓуоскино растојание:
1.440 mm
Максимална брзина:
130 км/ч
Зачувајте го овој производ за подоцна