HAMACHI VICTORIA 50

SKU 10789
52.275 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: VICTORIA 50 - 4T
Моќност:3.2 hp
Тип на мотор:50cc - 4-Тактен
Ладење:Водено
Стартер:Електричен / Курбла
Предна / Задна Гума:3.50-10 / 3.50-10
Предна / Задна Кочница:Диск / Диск
Зачувајте го овој производ за подоцна