HAMACHI T42 MAX

20048
110.700 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
6
Мотор N-MAX 175cc, Naidun гума, Таифа светла, челичен пригушувач, Hengbo чистач на воздух, ТЕТ батерија.
Димензија (мм) 
2200*720*1180
Основа на тркала (мм) 
1400
Капацитет на масло (L)
7
Нето тежина (кг)
128
Максимално оптоварување (кг) 
150
Максимална брзина (км/ч) 
95

Кочница (Fr./Rr.) 
Диск / Диск
(175cc мотор, 4-тактен, воздушно ладење)
Спој на тркала (Fr./Rr.)
Алуминиум
Големина на гумата (Fr./Rr.)
130/60-13
LCD БРЗИНОМЕР
Борекс мозочен удар (мм)
 61,0 x 57,7
Потрошувачка (L/100km)
3.2
Модел на мотор 
161QMJ
Големина на пакување: 75 ЕЕЗ 40 HQ
Тип на мотор
1-цилиндричен, 4-тактен, воздушно ладење
50 ЕЕЗ 40 ФТ
Максимална моќност (kw/(r/min)) 
7,5/10000
24 ЕЕЗ 20 FT
Сооднос на компресија
9,0±0,1:1
Тип на пакување: Картон со челична заграда
Палење 
C.D.I
Зачувајте го овој производ за подоцна