HAMACHI T28 MAX2

20047
89.175 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:HAMACHI T28 max2
Модел на мотор:161QMJ
Мотор:175CC Мотор, 4-тактен, воздушно ладење
Максимална брзина:95 km/h
Капацитет на гориво:7L
Кочници:Диск/Диск
Ладење:Воздушно
Голаемина на гуми;130/60-13
Зачувајте го овој производ за подоцна