HAMACHI T11 300

20118
245.385 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
МАКС. ВРТЕЖ
24 N.m/7000r
СУВА ТЕЖИНА КОЛИЧИНА
176Kg
ДОЛЖИНА*ШИРОЧИНА*ВИСИНА 
2227*786*1291мм
ВИСИНА НА СЕДИШТЕ 
780мм
РАЗОКИНА
 1617 мм
РЕЗЕРБАР ЗА ГОРИВО
15L
ГОЛЕМИНА НА ПРЕДНИТЕ ТРКАЛА 
120/70-15
ГОЛЕМИНА НА ЗАДИТЕ ТРКАЛА
140/70-14
МАТЕРИЈАЛ ЗА ТРКАЛА
алуминиумска легура
ПРЕДЕН СУСПЕНЗИЈ 
телескоп forkΦ37mm
ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА 
Од типот на гас, прилагодлив двоен амортизер
СИСТЕМ НА ПРЕДНА СОПИРАЊЕ
Двоен диск, Φ260 mm ABS (спротивставени четири клипови)
СИСТЕМ НА ЗАДНА СОПИРАЊЕ
еден диск φ230.ABS (спротивставени два клипа)
Зачувајте го овој производ за подоцна