HAMACHI SX-G1101-9HP

11249H
64.575 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 11249H
Brand: Hamachi
Кубикажа270 cc - 4 Тактно 9Hp
Стартер

Maнуелно

ПреносЛанец

Долшина /Ширина /Висина1760мм / 1340мм / 560мм

Тежина200kg

Каросерија БојаЦрно-Портокалова
КочницаХидраулика

РамкаЧелични Рамки
Дистанца кочница1,5м
Зачувајте го овој производ за подоцна