HAMACHI SG-G1103

11249
52.275 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 11249
Brand: Hamachi
Кубикажа90 cc - 4 Тактно
Стартер

Maнуелно

ПреносЛанец

Долшина /Ширина /Висина1380мм / 1090мм / 390мм

Тежина150kg

Каросерија БојаЦрно-Портокалова
КочницаХидраулика

РамкаПластични Рамки
Дистанца кочница1,5м
Зачувајте го овој производ за подоцна