HAMACHI Rocket 50

SKU 17028
76.875 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:Rocket 50
Тип на мотор:52FMI - 50cc - 4 Тактен
Моќност:2.68 hp
Ладење:Воздушно
Сооднос на компресија10:1
Палење:CDI
Стартување:Електрично
Предна гума:120/70-12
Задна гума:120/70-12
Предна кочница:Диск
Задна кочница:Гуртни
Ниво од земјата:150 mm
Батерија:12V5Ah
Предно светло:12V 35W/5W
Странични светла:LED
Задно светло:LED
Дисплеј:LED
Зачувајте го овој производ за подоцна