HAMACHI ROCKET

SKU 17901
81.795 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Тип на мотор:
1P39QMB - 4T
Работен волумен на цилиндарот:50 cc
Стартување:Електрично / Курбла
Диманзии L x W x H (mm):1825 x 675 x 1173
Меѓуоскино растојание:1335
Предни /Задни Кочници:Диск / Гуртни
Бандажи Предни /Задни:Ал. Легура / Ал. Легура
Димензии на гуми Предни /Задни:120/70-12 / 120/70-12
Палење :CDI
Батерија:12V - 7Ah
Зачувајте го овој производ за подоцна