HAMACHI RHON 3

Popust 1

HAMACHI RHON 3 Popust 1

Скутерот е нов , со гарантна книшка од 1 година, има одредени каросериски оштетувања кои се гледаат на сликите.

СПЕЦИФИКАЦИЈА

- 50 сс

- 2Т

- Водено ладење

- Кочници - Предна диск / Задна диск

Големина на тркала - Предно 130/70-12 . Задно 130/70-12

39975 мкд In stock
HAMACHI RHON 3 HAMACHI RHON 3 HAMACHI RHON 3 HAMACHI RHON 3 HAMACHI RHON 3 HAMACHI RHON 3 HAMACHI RHON 3