HAMACHI QMAX

20908
128.535 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии на телото

Моќност на моторот 
5,6 KW
Должина
1980 mm
Ширина
680 мм
Висина 
1195 mm
Максимална тежина 
119 кг
Висина на седиштето 
760 mm
Капацитет на гориво 
13 литри
Тип на гориво 
20w40
Број на седишта 
1 

Кочници

Предна сопирачка
Диск 260 mm
Задна сопирачка 
диск 220 mm
Зачувајте го овој производ за подоцна