HAMACHI LK 125 cc

SKU 18796
60.885 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Мотор: 4- тактен, еден цилиндар

Работна зафатнина : 125 cc

Менувач : 4 брзини


Зачувајте го овој производ за подоцна