HAMACHI LK 110 cc

SKU 18795
48.585 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Мотор: 4- тактен, еден цилиндар

Работна зафатнина : 110 cc

Менувач : 4 брзини


Зачувајте го овој производ за подоцна