HAMACHI KRS 150

16755
86.100 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 16755
Brand: Hamachi
Модел:
KRS 150
Мотор:
 CG - 162 FMJ-A
Тип на мотор:
Едноцилиндричен, 4-тактен
Ладење: 
Воздушно се лади
Стартер: 
електричен / удар
Палење:
CDI плус удар
Зафатнина:
149,4 ml
Отвор x Удар:
62,0 mm x 49,5 mm
Основа на тркала:
1.280 mm
Предни / задни сопирачки:
 Тампон на сопирачките 
Должина / Ширина / Висина:
2.000 mm x 770 mm x 1.040 mm
Максимална моќност: 
 13hp / 8500 r/min
Предни / задни гуми:
 2,75-18 / 3,00-18
Сува тежина: 
 106 кг
Зачувајте го овој производ за подоцна