HAMACHI ITRAX - 50

19910
73.185 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 11221
Brand: Hamachi
Модел:50-ITRAX - 4T
Моќност:3.9 hp
Тип на мотор:50cc - 4 Тактен
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен / Курбла
Пренос:Автоматски
Должина / Ширина / Висина:1.870mm x 700mm x 1.165 mm
Пренос / Задни Гуми:120/70-12 / 120/70-12
Пренос / Задни Кочници:Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна