HAMACHI ILBELLO 50

SKU 17104
54.735 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Со конфигурација која ги задоволува потребите за функционално движење низ градските гужви, атрактивниот скутер заведува со својот ретро дизајн со кој се вклопува во еден посебен сегмент кој никогаш не излегува од мода. Италијанскиот стил е инспирација за името на прекрасниот скутер со мотор чија работна зафатнина е 49cm кубни, а во себе носи напредна технологија која испорачува импресивни перформанси и посакувана економичност која купувачите посебно ја ценат во овој дел од понудата на скутери.


Model: ILBELLO 50
Engine: One cylinder 2-stroke petrol engine
Engine Type: LJ1PE40QMB
Displacement: 49cm3
Bore x Stroke: 40mm x 39.2mm
Cooling: Fan Air cool
Compression ratio: 6.5:1
Ignition: CDI
Clutch: Centrifugal Type
Starter: Electric / Kick
Front Tire: 3.5-10 tubeless
Rear Tire: 3.5-10 tubeless
Front Pressure: 2.0 bar
Front Brakes: Disc brake 190mm, hydraulic
Rear Brakes: Brake pad 110mm, mechanical
Rear Presure: 2.25 bar
Carburattor: TK type 16P-6F
Transmission: CVT
Front Suspension: Telescopic fork
Rear Suspension: Unit swing, hydraulic shock absorption, adjustable preload
Fuel tank capacity: 5.9 L
Battery: 12V7Ah
Fuse: 15A
Maximum height: 1,090mm without rear view mirror
Wheelbase: 1,250mm
Seat height: 770mm
Weight empty: 85kg
Weight in tunninh order: 90kg
Max. permitted total weight: 250kg
Зачувајте го овој производ за подоцна