HAMACHI HM 300 C5D

20383
126.075 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: nema
Brand: Hamachi
Модел: 
 HAMACHI HM 300 C5D
Тип мотор: 
Едноцилиндричен, 170 FMN 2J - 4T, 14,08 КС
Ладење:
 воздушно ладење
Стартер: 
електричен
Мотор:
298 cm³
Палење:
CDI
Сооднос на компресија:
9,2:1
Расчистување од земја:
 250 mm
Должина / Ширина / Висина:
2.070 mm x 840 mm x 1.190 mm
Основа на тркала: 
1.375 mm
Свеќичка:
D8RTC
Предни / задни гуми: 
80/100-21 / 110/100-18
Предни / задни сопирачки:
 диск / диск
Зачувајте го овој производ за подоцна