HAMACHI HAWK

18481
159.285 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: 17162
Brand: HAMACHI

Напредокот на технологијата и се поголемиот интерес за скутери, возила и велосипеди на електричен погон во глобални рамки на нашиот пазар го донесе HAMACHI HAWK , електричниот скутер кој изобилува со одлични перформанси , елегантна линија, моќен три коловатен придвижувач , како и неговите акцесоари што вклучуваат полнач за батеријата, радио со блутут технологија, звучници и USB влез.

Новиот и подобрен контролер кој содржи 12 мосфетс овозможува за оптимално искористување на батеријата. Овој факт заедно со тоа што секоја батерија е тестирана на 1000 циклуси на полнење.

Модел:
 HAMACHI HAWK
Моќност:
1800 W
Батерија:
 Двојна 72V 20Ah x 2=40a Литиум
Досег: 
130 км
Време на полнење: 
од 0% - 100% - 4 часа / 6-8 часа
Маса на возилото: 
130 kg
Должина x Ширина x Висина:
1.850 mm x 710 mm x 1.100 mm
Меѓуоскино растојание:
 1.325 mm
Максимална брзина:
45 km/h
Предна гума:
110/70-12
Задна гума:
120/70-12
Bluetooth FM радио 
Звучници
USB порта

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна