HAMACHI FORMULA X

SKU 20629%
128.535 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:Hamachi Formula X
Моќност:3.2 kW / 7500r.min
Тип на мотор:1 cylinder, 49cc – 4T
Мотор:50cc – 4T
Сооднос компресија:12:01
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот:
50 цц
Палење:Capacitor discharge ignition (CDI)
Одстапување од земјата:120mm
Тежина:96 kg
Капацитет на резервар:6.5 L
Length x Width x Height:1,845mm x 675mm x 1105mm
Мегуоскино растојание:1,425mm
Свеќица:A7RTC
ПреносАвтоматски
Предни/ Задни Кочници:Диск / Гуртни
Предни / Задни гуми:120/70-12
Систем за подмачкување:Press & Splash
Зачувајте го овој производ за подоцна