HAMACHI FIGHTERS RS

SKU 10005
67.035 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:JJ50QT - Fighter - RS
Мотор:50cc - 4 Тактен
Ладење:Воздушно
Палење:CDI
Батерија:12V/7Ah
Моќност:3.8 hp
Должина / Ширина / Висина:1,825mm x 675mm x 1,144mm
Меѓуоскино растојание:1,276 mm
Тежина:95kg
Бандажи (Преден / Заден ):Алуминиум / Алуминиум
Систем за подмачкување:
Одделно подмачкување
Предни / Задни Гуми:120/70-12 / 120/70-12
Предни / Задни Кочници:Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна