HAMACHI EXTREME 300 cc

SKU 18742
138.375 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Моќност на мотор: 19 kw

Димензии на задна гума 110/100-18
Димензии на предна гума 90/100-21
Зачувајте го овој производ за подоцна