HAMACHI ET-U1

SKU ttt
0 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел - HAMACHI ET-U1
Мотор: 300W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 36V/ 7.8AH
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија - 30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 18 kg
Има предни и задни амортизери

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна