HAMACHI ET-M1

SKU 18538
27.900 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Тротинетот HAMACHI ET-M1 има заден систем на блокирање на сопирачки со диск , КЕРС - иновативен систем за регенерација на батеријата. Користи еколошка батерија , литиумска со 65 ќелии, вградена заштита за електричното коло. Исто така е подобрена амортизацијата со еден преден и два задни амортизери.

Мотор500 W
КочницаДиск
БатеријаLi-Ion 48V 13Ah 65 ќелии
КонструкцијаАлуминиум
Големина на тркала10 инчи
Максимална брзина30 km/h
Опсег со полна батерија35-55 km
Носивостдо 100 kg
Тежина20 kg
Амортизери1 преден и 2 задни
СветлаПредно лед / Задно лед
Наѓиб на искаќување15 %
Димензии112cm / 120cm / 52cm

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна