HAMACHI ET-A9

18022

HAMACHI ET-A9 18022
Модел - HAMACHI ET-A9
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 15 kg
Има предни и задни амортизери

21900 мкд In stock
UPC:mm
Brand:Hamachi
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 35 km/h (0)
Обсег со полна батерија 20 km (0)
Расположливи бои Сина (0) Црна (0)
HAMACHI ET-A9 HAMACHI ET-A9 HAMACHI ET-A9 HAMACHI ET-A9 HAMACHI ET-A9 HAMACHI ET-A9 HAMACHI ET-A9