HAMACHI ET-A5

18274
19.390 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18274
Brand: Hamachi
Модел - HAMACHI ET-A5
Мотор:
Номинална моќност - 250W
Максимална моќност - 500W
Предна/Задна кочница
Електромагнетна/Гуртни
Батерија - Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 20 km/h
Обсег со полна батерија: 10-17 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до 100 kg
Тежина - 10.5 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна