HAMACHI ET- A4 PLUS

18273
19.390 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: nnnn
Brand: Hamachi

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ СЕДИШТЕ

Модел - HAMACHI ET-A4 PLUS
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Задна кочница Гуртни
Батерија - Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до100 kg
Тежина - 19 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна