HAMACHI ET-A3

SKU 18272
13.490 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел - HAMACHI ET-A3
Мотор:
Номинална моќност - 300W
Максимална моќност - 600W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 36V . 5.2 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 6.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 14-23 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до 50 kg
Тежина - 11.5 kg
Има предни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна