HAMACHI ET-A2

18271
12.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18271
Brand: Hamachi
Модел - HAMACHI ET-A2
Мотор:
Номинална моќност - 250W
Максимална моќност - 500W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 24V . 4.4 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 10-15 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до 50 kg
Тежина - 7.5 kg
Има предни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна