HAMACHI ET-A11

18023

HAMACHI ET-A11 18023

Тротинетот го има во две верзии: со перфорирани (полни гуми) и со гуми на надувување.

Модел - HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 12.5 kg
Има задни амортизери
Можност за приклучување на мобилна апликација

За да го поврзете вашиот мобилен телефон со тротинетот инсталирајте ја следнава апликација:

21900 мкд In stock
UPC:tt
Brand:Hamachi
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 25 km/h (0)
Обсег со полна батерија 18-30 km (0)
Расположливи бои Бела (0) Сива (0)
Опција за тркалата Со перфорирани гуми (0) Со гуми на надувување (0)
HAMACHI ET-A11 HAMACHI ET-A11