HAMACHI ET-A11 S

SKU 18295*
24.000 мкд
Моментално недостапен
1
Product Details

Тротинетот има двоен систем на блокирање на сопирачки Е-АБС, КЕРС - иновативен систем за регенерација на батеријата. Користи еколошка батерија , литиумска со 30 ќелии, вградена заштита за електричното коло, двојна заштита од преполнување, двојна заштита од испразнување, сензор за температурни аномалии, заштита од ниска и висока волтажа. Управувањето е подобрено со вграден интелегентен систем за возење со иста брзина (Cruise Control).


Модел - HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 7.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 12.5 kg
Димензии - Должина - 1080 мм
Височина - 1140 мм
Широчина - 430 мм
Пат на сопирање - 4 м

Со тротинетот следуваат и резервни пневматици 2 броја надворешни и 2 броја внатрешни.

Save this product for later