HAMACHI ET-A11 GTS Pro 12A (40 батерии x 3000 mAh)

SKU 18635 GT
22.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Нова GT верзија од моделот HAMACHI ET-A11 збогатен со посилна батерија од 12 Ah, подобрени перформанси. CRUISE CONTROL, KERS систем (зачувување на кинетичката енергија при кочење при што се полни батеријата) , мобилана апликација за поврзување со мобилен телефон - MINIROBOT и заден амортизер.

Користи еколошка батерија , литиумска со 40 ќелии, вградена заштита за електричното коло, двојна заштита од преполнување, двојна заштита од испразнување, сензор за температурни аномалии, заштита од ниска и висока волтажа.


Модел - HAMACHI ET-A11 GT +
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 12 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 30-40 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до 100 kg
Тежина - 12.5 kg
Има задни амортизери


Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )

Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна