HAMACHI ET-A11 GTS (10.4A)

SKU 18634
25.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Детали за производот

UPC: tt
Brand: Hamachi

Нова GT верзија од моделот HAMACHI ET-A11 збогатен со посилна батерија од 10.4 Ah, подобрени перформанси. CRUISE CONTROL, KERS систем (зачувување на кинетичката енергија при кочење при што се полни батеријата) , мобилана апликација за поврзување со мобилен телефон - MINIROBOT и заден амортизер.

Користи еколошка батерија , литиумска со 40 ќелии, вградена заштита за електричното коло, двојна заштита од преполнување, двојна заштита од испразнување, сензор за температурни аномалии, заштита од ниска и висока волтажа.
Модел - HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 10.4 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до 100 kg
Тежина - 12.5 kg
Има задни амортизери
Зачувајте го овој производ за подоцна