HAMACHI ET-A10

SKU 18275
9.500 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот


Модел - HAMACHI ET-A10
Мотор:
Номинална моќност - 150W
Максимална моќност - 300W
Предна/Задна кочница
Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 21.6V . 2.6 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 12 km/h
Обсег со полна батерија: 7-13 km
Максимален нагиб на искачување - 5°
Носивост - до 50 kg
Тежина - 10 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна