HAMACHI ET-A1

18021

HAMACHI ET-A1 18021

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА СО СЕДИШТЕ И БЕЗ СЕДИШТЕ.

Модел - HAMACHI ET-A1
Мотор: 400W
Предна/Задна кочница Диск/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 10"
Максимална брзина 30 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување - 20°
Носивост - 120 kg
Тежина - 20 kg
Има предни и задни амортизери

30135 мкд In stock
UPC:n
Brand:Hamachi
Дополнителна опрема Со седиште (1800) Без седиште (0)
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 40 km/h (0)
Обсег со полна батерија 30 km (0)
Расположливи бои Бела (0) Црна (0)
HAMACHI ET-A1 HAMACHI ET-A1 HAMACHI ET-A1 HAMACHI ET-A1 HAMACHI ET-A1 HAMACHI ET-A1 HAMACHI ET-A1