HAMACHI ET-A1 GT 14A ( 60 батерии )

SKU 18403
26.590 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Подобрена GT верзија од веќе бараниот HAMACHI ET-A1 , која може да се пофали со својот 18 амперски спортски контролер и неверојатната литиумска батерија од 14 ампер часа, со кои HAMACHI ET-A1 GT се вбројува во врвот на светските електрични тротинети со своите перформанси.

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ СЕДИШТЕ.

Модел - HAMACHI ET-A1 GT
Мотор:
Номинална моќност - 400W
Максимална моќност - 800W
Предна/Задна кочница Диск/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 14 Ah ( 60 батерии x 0,2333 ма )
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 10"
Максимална брзина 30 km/h
Обсег со полна батерија: 30-40 km
Максимален нагиб на искачување - 20°
Носивост - до 100 kg
Тежина - 20 kg
Има предни и задни амортизери

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна