HAMACHI ET-851

ttttt
0 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: tttt
Brand: Hamachi
Модел - HAMACHI ET-851
Мотор: 250W
Предна/Задна кочница Електронска/Механичка
Батерија - Литиумска 36V 5.2 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија - 20 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 100 kg
Тежина - 15 kg

Зачувајте го овој производ за подоцна