HAMACHI ET 800

19195
29.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: M1
Brand: Hamachi


Мотор800 W
КочницаДиск
БатеријаLi-Ion 48V 12.5Ah 65 ќелии
КонструкцијаАлуминиум
Големина на тркала10 инчи
Максимална брзина34 km/h
Опсег со полна батерија30 km
Носивостдо 100 kg
Тежина20 kg
Амортизери2 предни и 2 задни
Наѓиб на искаќување15 %
Димензии (L/W/H mm)1180 / 540 / 1220
Време на полнење

6 часа

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна