HAMACHI ET-601

tttt
0 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: tttt
Brand: Hamachi
Модел - HAMACHI ET-601
Мотор: 200W
Предна/Задна кочница Електронска/Нема
Батерија - Литиумска 24V
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 6"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија - 12 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 100 kg
Тежина - 14 kg

Зачувајте го овој производ за подоцна