HAMACHI ET- A4 PLUS

18273

HAMACHI ET- A4 PLUS 18273

МОДЕЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ СЕДИШТЕ

Модел - HAMACHI ET-A4 PLUS
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Задна кочница Гуртни
Батерија - Литиумска 36V . 10.8 Ah
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 20-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - 120 kg
Тежина - 19 kg
Има предни и задни амортизери

27900 мкд In stock
UPC:nnnn
Brand:Hamachi
Носивост 120 kg (0)
Максимална брзина 25 km/h (0)
Обсег со полна батерија 25 km (0)
HAMACHI ET- A4 PLUS HAMACHI ET- A4 PLUS