HAMACHI EIVISSO 50

SKU 13164
76.875 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел: Eivisso 50cc 4T Retro
Моќност:3.0 hp
Тип на мотор:50cc - 4-Тактен
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен / Курбла
Предна / Задна Гуми:120/70-12 / 120/70-12
Предна/ Задна Кочници:Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна