HAMACHI EIVISSO 200

19623
98.338 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 13164
Brand: Hamachi
Модел: Eivisso 200cc 4T Retro
Моќност:7.3 kW
Тип на мотор:50cc - 4-Тактен
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен / Курбла
Предна / Задна Гуми:120/70-12 / 120/70-12
Предна/ Задна Кочници:Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна