HAMACHI E-DELIVER

19491
150.060 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
МоделHAMACHI E-DELIVER
Електромотор800W BOSCH
Батерија
LIthium 60V40AH
Волтажа на батерија
60 V
Јачина на батерија
40 Ah
Максимална брзина
43KM/H ON GPS SPEED
Автономија
70-120 км
Време на полнење
6-8часа
Запирачки (П/З)
Хидраулични (П/З)
Процент на искачување
15

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

--> Далечинско палење

-->Далечинско отклучивање на кутија

Зачувајте го овој производ за подоцна