HAMACHI CP1200 60V/20A

SKU 18800
83.850 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Централен мотор :1200 w + брзини

Литиумска батерија: 60V/20A

Максимална брзина: 45 км/ч

Опсег: 50-60км

Зачувајте го овој производ за подоцна