HAMACHI CEASER 200

17432
156.825 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 17432
Brand: Hamachi

Димензии на телото

Моќност на моторот 
7,3 KW
Должина
2110 mm
Ширина
785 мм
Висина 
1290 mm
Максимална тежина 
151 кг
Меѓуоскино растојание
1315 mm
Висина на седиштето 
760 mm
Капацитет на гориво 
13 литри
Тип на гориво 
20w40
Број на седишта 
1 

Кочници

Предна сопирачка
Диск 260 mm
Задна сопирачка 
диск 220 mm


Гуми и тркала

Предна гума
130/60 – 13
Задна гума 
130/60 – 13


Гуми без цевки 
Алуминиумски тркала

Зачувајте го овој производ за подоцна