HAMACHI ALEX ONE 200

17431
150.675 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 17431
Brand: Hamachi
Моќност на моторот 
7,3 KW
Д×Ш×В (мм):
2100×760×1460
Меѓуоскино растојание 
 (мм): 1560
Тежина на истовар 
(кг): 129
Максимална носивост (kg):
 150

Капацитет на резервоарот за гориво (L):
6,0±0,5 (L)
Гума: 
130/60-13 / 130/60-13
Палење:
C.D.I
Кочница (предна/задна):
диск/тапан
Систем за стартување: 
електричен старт/почеток
Зачувајте го овој производ за подоцна