HAMACHI 50 R-15 Racing kit

6590*
7.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

HAMACHI 50 R-15 Racing kit претставува сет од машински делови со кои се зголемува работната кубикажа на цилиндарот на 90 кубни сантиметри при што значајно се зголемуваат перформансите на моторот во забрзување, моќност и максимална брзина.


Во самиот сет се вклучени следниве делови:

- Радилица
- Сноп голем за брзини
- Сноп мал за брзини
- Ланче за брегаста осовина
- Декла комплет со вентили, клацкалица, брегаста осовина, дихтунг за декла.
- Цилиндар
- Клип комплет


Зачувајте го овој производ за подоцна