HAMACHI 3L EAGLE

SKU 17902
50.430 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:50-QT-3L-EAGLE
Мотор:50cc - 4 Тактен
Моќност:3.8 hp
Ладење:Air cool
Стартер:Електричен / Курбла
Предна / Задни Кочници:Диск / Гуртни
Предни / Задни Гуми:3.50-10 / 3.50-10
Зачувајте го овој производ за подоцна