HAMACHI 125

19194/
73.800 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Возило
Модел
 HAMACHI 125
Должина× Ширина× Висина 
1800X730X685
Систем за ладење 
Воздушно ладење
Компресија
9,5 : 1
Номинална моќност
10hp
Свеќичка Тип
A7TC
Тип на палење
CDI
Синџир на тип
на пренос
Префрлување на погон
2WD/4WD
Меѓуоскино растојание
1240 mm
Минимален клиренс
170 мм

Општи спецификации
Максимална брзина 
80 km/h
Максимално оптоварување
90 кг
Систем за сопирање (F/R)
Напред : Рачна хидраулична сопирачка;
Заден дел: Нога хидраулична сопирачка
Амортизер (Предна) 
Хидраулична пружина
Амортизер (преден) Заеднички
пружински амортизација


Зачувајте го овој производ за подоцна