HAMACH LK 125

SKU 3866
52.275 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
EngineSK156FMI 125cc - 4T
Power12.14 hp
CoolingAir cool
Tires
Front 2.50-18
Rear2.75-18
Brakes
FrontBrake pad
Rear Brake pad
Зачувајте го овој производ за подоцна